אופן ההכנה ללחמניות:
1. לערבב יחד את כל המצרים עד לקבלת בצק אחיד ( מלבד הביצה והשומשום)
2. לחלק לכדורים בגודל הרצוי, לפתוח ולמלא את הבצק במילוי.
3. להניח להתפחה כרבע שעה בערך, לאחר ההתפחה למרוח ביצה על הלחמניות ולבזוק מעל שומשום.
4. להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ20 דקות עד השחמה.
אופן ההכנה למילוי:
1. לטגן את הבצלים במעט שמן, ולהוסיף קובייה תיבולית הודי של קנור.
2. להוסיף את הקוביות חזה עוף, ולתבל במלח, פלפל שחור, מעט שום גבישי, גריל עוף, ועוד קובייה של תיבולית.
3. לבשל עוד קצת על מנת שלא יהיה יבש.
4. לאחר הבישול לצנן את זה ולמלא את הלחמניות.
• בהצלחה ובתיאבון ! :)