• נערבב את כל המצרכים יחדיו בתוך קערה מלבד הביצים ומלבד המצרכים לרוטב.
• לאחר מכן שערבבנו הכל היטב, נוסיף את הביצים ונמשיך לערבב.
• נשים את הקערה בפיירקס - ואז נעביר למיקרוגל ל6 דקות.
• במידה והעוגה נראית לא מוכנה לגמרי, אפשרי להוסיף עוד 30-60 שניות , לא יותר מדי על מנת שהעוגה לא תתייבש ותשאר עסיסית.
* שימו לב: שהבלילה בפיירקס לא תעלה על חצי כי העוגה תופחת.
אופן ההכנה לרוטב שוקולד:
• בקערית נשים יחד את המרגרינה והשוקולד מריר , ונכניס למיקרוגל עד להמסה מלאה של שניהם ונערבב.
• נשפוך את הרוטב שוקולד מעל העוגה.