צ'אי מסאלה, התה ההודי הארומטי, המתובל והמתקתק שמחמם את הנשמה ופותח את החושים, חוזר אלינו בגודל.
אין פה צל של ספק.. קשה לעמוד בפני הקסם של המשקה המחמם הזה הנטוע במסורת ובתרבות ההודית.
הקסם של צ'אי מסאלה הוא שזה יותר מסתם משקה, זו חוויה. השילוב של תה שחור, תבלינים חמים כמו קינמון, הל, ג'ינג'ר וציפורן וחלב יוצר סימפוניה של טעמים שרוקדת על קולטני הטעם שלנו ומעבירה אותנו לעולם אחר.
בין אם אתם מתכרבלים עם ספר נחמד ביום קריר, נפגשים עם חברים, או פשוט רוצים משהו נעים ונוח, צ'אי מסאלה הוא הפתרון האידיאלי.
אז תפשילו שרוולים, אספו את המצרכים ולכו להכין את הצ'אי מסאלה המדהים הזה.
מסאלה מסמלת תבלינים בהינדית, וצ'אי היא המילה ההודית לתה. תה חם ומתובל. באופן ספציפי, זהו תה שחור שהושרה בתבלינים ארומטיים ומוגש בדרך כלל עם חלב.
בדרך כלל, משקה זה מכונה "תה צ'אי" או "צ'אי תה לאטה" בארצות הברית. "תה צ'אי" שווה ערך ל"תה תה" בהודו. זו הסיבה שאנשים בהודו מתייחסים לתה מתובל כמסאלה צ'אי.
נחמד לדעת, לא?
הגישו את הצ'אי בספל זכוכית רחב לצד עוגיית שומשום לא מתוקה מידי. אם אתם אוהבים להתפנק, הכינו קצפת ושימו כף נדיבה בתוך הצ'אי
כדי לשפר את הריח והטעם של התבלינים, קלו אותם במחבת יבשה לפני השימוש בהם. וכמובן וודאו שאתם לא שורפים אותם בטעות.
ניתן להוסיף סוכר או דבש לצ'אי מסאלה לפי הטעם. עדיף להתחיל במינון צנוע ומשם לאט לאט לעלות.
קשטו את הצ'אי מסאלה שלכם בקינמון או הל לפינוק ויזואלי ופרץ של טעם לפני ההגשה.