1. לשים בקערה 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט וניל, וכוס חלב.
2. לשים בקערה נפרדת 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט שוקולד, וכוס חלב.
3. להקציף כל קערה בנפרד.
4. לסדר בתבנית שכבת ביסקוויטים.
* אני הרטבתי את הביסקוויטים בחלב עם מעט תמצית וניל ורום (-מומלץ-)
5. מעל שכבת הביסקוויטים מורחים קרם מקערה אחת, ומעל הקרם שמים עוד שכבת ביסקוויטים.
6. מעל הביסקוויטים שמים שכבה מהקרם השני, ושוב מכסים בשכבת ביסקוויטים ושמים מהקרם השני וכו' וכו'.
7. להמיס בסיר על אש קטנה 200 גרם שוקולד מריר ביחד עם חצי כוס חלב (במידת הצורך מוסיפים עוד), וכפית תמצית וניל עד להמסה.
* מי שרוצה יכולה במקום חלב, להרתיח ביחד עם 250 מ"ל שמנת מתוקה.
8. לחכות שהתערובת תתקרר מעט, ולשפוך על העוגה.
9. להזיז את העוגה מצד לצד עד למצב שהעוגה מכוסה לגמרי בשוקולד.
* טיפ: עדיף להכניס למקרר ללילה לספיגת הטעמים.
• בהצלחה ובתיאבון !! :)