שוקולטה-
1. מחממים בסיר את החלב, סוכר ותמצית וניל
2. מנפים את הקורנפלור והקקאו אל הסיר
3. מבשלים על אש בינונית ל-5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה
4. קוצצים את השוקולד המריר ומוסיפים לתערובת
5. ממשיכים לבשל לעוד מספר דקות תוך כדי ערבוב
קצפת-
1. מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה
2. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף
להגשה (כמות של 2 כוסות)-
1. מוזגים את השוקולטה לכוסות
2. מזלפים קצפת מעל השוקולטה
3. מוסיפים מעל הקצפת את סירופ השוקולד, הקקאו והשקדים