לתוך קערה להוסיף 2 כוסות קמח, 1.5 כפיות שמרים יבשים, קורטוב סוכר. ולערבב. להוסיף כוס מים (אפשר גם פחות מים) וללוש לבצק.
*הבצק אמור לצאת דביק.
להוסיף 1/4 כפית מלח וללוש על משטח מקומח כ-8 דקות. לשמן תבנית קטנה בשמן זית ולפזר בתוכה טיפה קמח. להכניס את הבצק לתבנית, לכסות במגבת ולתת לו התפחה עד שיכפיל את ניפחו. 40-60 דקות. תלוי בטמפרטורה בבית.
לאחר כשעה, להוריד את המגבת, לטפטף כמה טיפות מים על גבי הבצק, לפזר קמח וגרעיני חמניה מעל. להכניס לתנור מחומם - לאפות ב-200 מעלות, 30 דקות.
*גרעיני חמניה ניתן להוסיף גם לתוך הבצק בעת הלישה.