הכנת האורז
1. מחממים סיר עם שמן
2. מוסיפים את האורז והתבלינים ומערבבים
3. מוסיפים את המים וסוגרים את הסיר עם מכסה
4. נותנים לאורז להתבשל למשך 20-15 דקות על אש נמוכה
הכנת המוקפץ
1. מחממים מחבת שם שמן
2. מטגנים בצל חתוך לרצועות
3. כאשר הבצל מגיע להשחמה מוסיפים את חזה העוף חתוך לקוביות
4. במקביל חולטים את הברוקולי במים חמים למשך 3-2 דקות
5. מוסיפים את הברוקולי לבצל ולחזה העוף
6. מתבלים את הכל במלח, טריאקי ודבש ומערבבים היטב
7. מבשלים הכל לעוד 5 דקות
8. ומגישים ביחד עם האורז