מנפים אבקת סוכר, אבקת שקדים וקקאו. אם כמות שאריות השקדים גדולה מכף – משלימים את החסר עם עוד אבקת שקדים מסוננת.
במיקסר מקציפים חלבונים במהירות בינונית בערך דקה, עד שהקצף נראה כמו בועות סבון. מוסיפים סוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה. מקציפים עוד דקה בערך אחרי סיום הוספת הסוכר הקצף אמור להיות לבן בוהק ויציב אבל רך כמו קרם .
מוסיפים לקערת הקצף את תערובת אבקות הסוכר, השקדים והקקאו. מערבבים בתנועות קיפול בעזרת לקקן עד לקבלת תערובת אחידה. אל תפחדו לשבור את הקצף. לקראת סיום הקיפול מוסיפים צבע מאכל שחור להדגשת הגוון השחור של האוראו.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה רחבה חלקה (בקוטר 10-12 מ"מ) ומזלפים עיגולים בקוטר של 4 ס"מ בערך, באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. העיגולים ישתטחו לשלוליות וזה בסדר.
מניחים בצד לחצי שעה, עד שהעוגיות מתייבשות מעט ואינן דביקות למגע. לקראת סיום זמן המנוחה, מחממים תנור ל-160 מעלות.
אופים כ-13 דקות, עד שהעוגיות תפוחות, קריספיות למגע בחוץ ועדיין רכות בפנים היזהרו מאפיית יתר.
מצננים את העוגיות מעט ובנתיים מכינים את המלית:
מקציפים את כל חומרי המלית ביחד עד לתערובת קרמית נזהרים לא להקציף יותר מידיי שלא תימס החמאה.
מרכיבים את המקרונים בעזרת שקית זילוף וזהו :)
בתאבון.