רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
פילה סלמון ופירה בשלושה צבעים
מתכון

פילה סלמון ופירה בשלושה צבעים

כ-60 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

פילה סלמון

פירה

אופן ההכנה

פילה סלמון במרינדת הויסין ופירה סלק, גזר וסמנה

אופן הכנת הפילה
מערבבים את מרכיבי המרינדה, משרים את הסלמון במרינדה למשך שעה.
מניחים על נייר אפייה כשהעור כלפי מטה.
מפזרים שומשום קלוי.
אופים בתנור בחום 190 מעלות למשך 15-20 דקות.
רצוי לחרוץ פילה אחד בחלק העבה ולבדוק שעשוי.

אופן הכנת הפירה
ב 3 סירים שונים, מבשלים במים רותחים ממולחים עד לריכוך. מועכים במועך פירה.
רבע מתפא מעבירים לגזר ורבע לסלק.
מוסיפים 25 גר חמאה לגזר, 25 גר חמאה לגזר ו 50 גר לתפא.
מחממים את כוסות החלב.
כוס אחת לתפא, חצי כוס לגזר וחצי כוס לסלק
מבשלים עד למרקם חלק וסמיך.
מתקנים תיקול במלח ופלפל.
ניתן להכין גם פירה ירוק עם ברוקולי/ תרד

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות