מחלקים את הכרעיים לשניים
בסיר רחב מטגנים בצל ושום חתוכים לקוביות קטנות מאוד במעט שמן עד שהם נהיים שקופים
מכניסים לסיר את העוף ומטגנים במשך כ 5- דקות בכל צד
מוסיפים לסיר את שאר הירקות (גזר, פטריות, סלרי ורוזמרין) שחתוכים לקוביות גדולות, מטגנים יחד כ 5-
דקות
מערבבים היטב בכוס את כל התבלינים עם חצי כוס מים רותחים
מוסיפים לסיר את תערובת התבלינים ומוסיפים עוד 2 וחצי כוסות מים רותחים, מערבבים מעט, מכסים
ומביאים לרתיחה
ממשיכים לבשל בין שעה לשעה וחצי עם מכסה סגור, יש לפתוח מדי פעם את המכסה ולערבב, להוסיף
מים במידת הצורך
מגישים את העוף ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה מעל
בתאבון!