בצק שוקולד צ'יפס:
מקציפים את החמאה הרכה עם שני סוגי הסוכר במיקסר עם וו גיטרה כמה דקות לקרם רך. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבלים, מוסיפים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח ולשים רק עד לקבלת בצק. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.
בתבנית בקוטר 24 משטחים חצי מכמות הבצק ובחצי השני יוצרים עוגיות קטנות.
אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.
את התבנית עם העוגיות מוצאים לאחר 12 דקות ואת התבנית של העוגה משאירים ל8 דקות נוספות.
מוציאים ומצננים.
גלידת וניל:
מערבבים בקערה חלב מרוכז ותמצית וניל. מקציפים במיקסר שמנת מתוקה ופודינג וניל לקצפת יציבה, מוסיפים את הגבינת שמנת ומקציפים עוד קצת. מקפלים לתוך החלב המרוכז עד שמתקבל קרם חלק. יוצקים את הקרם על תחתית השוקולד צ'יפס בתבנית ומקפיאים ל-6 שעות ורצוי למשך הלילה להתייצבות מלאה.
מוציאים ומקשטים.. אפשר עם קצפת ועוגיות או כל רעיון שעולה לכם :)