1. מדליקים את הטוסטר כדי שיתחיל להתחמם
2. חותכים את הלחמניה באמצע ומורחים גבינת סימפוניה
3. פורסים גבינה צהובה ומעליה מוסיפים את הגבינה הבולגרית
4. פורסים את העגבניה לחתיכות רחבות ודקות ומכניסים ללחמניה
5. את הזיתים הירוקים והשחורים חותכים לחתיכות קטנות ומפזרים באהבה בתוך הלחמניה
6. מוסיפים קצת רוטב שום מעל הכל
7. סוגרים ועוטפים את הלחמניה בנייר אפייה, מכניסים לטוסטר לכ 10 דקות
8. מוציאים את הטוסט וחותכים אותו באלכסון לשניים
9. ניתן להוסיף בצלחת רוטב אלף האיים וירקות נוספים
10. בתיאבון (: