במחבת לשים 6 כפות שמן ולהקפיץ את השקדים הקלופים למשך 2 דקות עד לקבלת צבע זהוב. להוציא מהמחבת את השקדים ולשים את אגוזי המלך להקפיץ כחצי דקה ולהוציא מהמחבת.
לשים את רצועות הבצל הלבן ולטגן עד לשקיפות מלאה של הבצל ולערבב מדיי פעם.
לאחר מכן להוסיף את הסוכר והקינמון ולערבב היטב. לבשל כ-10 דקות על אש בינונית עד לקבלת בצל מקורמל, לערבב מדיי פעם ולהוסיף את השזיפים והצימוקים. אני שמתי צימוקים בהירים ולא כהים, אך לשיקולכם.
לערבב אל תוך התערובת מעט מן השקדים ולבשל כ-5 דקות נוספות.
להגיש לצלחת ולפזר מעל את אגוזי המלך והשקדים.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
לבריאות ומאחלת לכם שנה טובה ומתוקה!