לערבב היטב את כל מרכיבי תערובת הקציצות ולהניח בצד.
את תפוחי האדמה לקלף, להשאיר אותם שלמים ובעזרת תפוחן לרוקן מהליבה את כל אורכו של התפוח אדמה ולמלא בתערובת הבשר הטחון. מתערובת הבשר שנשארה להכין קציצות קטנות.
להכנת רוטב העגבניות - את העגבניות לקלוף ולחתוך לקוביות ולטגן יחד עם הפטריות, הפלפל האדום היבש והשום למשך 5 דקות. להוסיף את התבלינים, רסק העגבניות ואת המים הרותחים ולהביא לרתיחה. לאחר שהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות הקטנות ואת התפוחי אדמה הממולאים ולבשל כ-20 דקות על אש בינונית. לאחר 20 דקות להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולבשל כ-7 דקות נוספות .
לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה, להגיש חם ובתאבון .