מטגנים את הבצל עד להזהבה טובה (לא לשרוף). מוציאים לצלחת.
מוסיפים את שאר הרכיבים (מלבד החמאה והפיסטוקים) ומטגנים את הכבד לדרגת מדיום (הכבד בפנים קצת ורדרד).
מוציאים את עלי הדפנה והרוזמרין.
ומעבירים את הכבד והבצל למעבד מזון וטוחנים. תוך כדי הטחינה מוסיפים קוביות
חמאה אחת אחרי השנייה ולאחר שהראשונה נטמעה בתערובת.
טוחנים את הפיסטוק.
בתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד כשמשאירים ניילון לעטיפת הכבד גם מלמעלה.
מפזרים בצורה אחידה את הפיסטוק בתחתית ומעל שופכים את הפטה כבד. מיישרים את פני הכבד.
סוגרים עם הניילון הנצמד ומכניסים למקרר. רצוי לילה.פורסים עם סכין שנטבלה במים רותחים.
ריבת תאנים
מביאים לרתיחה עדינה את כל המרכיבים ומדי פעם מקפים את הקצף שנוצר ובוחשים עד למרקם סמיך (לא מדי כי מסמיך בקירור).
בערך 40 דקות. מצננים ומאחסים בצנצנת אטומה.