• נערבל יחד את כל החומרים מלבד המצרכים שמיועדים לסירופ ומלבד המלח בוו לישה, ולאחר מספר דקות נוסיף את הקורט מלח ונמשיך ללוש.
• ניתן לבצק לתפוח במקום חמים, ולאחר שהוא תפח נוציא ממנו את האוויר וניתן לו שוב תפיחה של כחצי שעה.
• להכין את הצורה על פי התמונה מתחת, ולתת לבצק לתפוח שוב.
• לשים במילוי מה שאוהבים, מומלץ שוקולד חלב - אפשר גם שוקולד מריר או לבן או כל העולה על רוחכם, כל אחד לפי טעמו.
• למרוח מעל בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד השחמה.
• לאחר שהאצבעות מוכנות נמרח אותן בסירופ שהכנו מראש.
אופן ההכנה לסירופ:
• ניקח סיר קטן, ונשים בתוכו כוס סוכר, 2 כוסות מים ומיץ מחצי לימון. נרתיח את הכל ונערבב יחד.
• למרוח ישר איך שמוציאים מהתנור, ולכסות את התבנית במגבת.