1. מרתיחים מים בקומקום וחותכים את התפוחי אדמה והבטטות לחצי
2. מכניסים את התפוחי אדמה והבטטות לסיר עם המים החמים ושמים על הגז למשך 20 דקות
3. במקביל מדליקים את התנור על 180 מעלות
4. חותכים את הבצל ושמים אותו בתוך כערה עם טיבול של שמן זית, פלפל שחור גרוס, פפריקה אדומה ומלח
5. שופכים את המים מהסיר ומטבלים את התפוחי אדמה והבטטות בשמן זית, פלפל שחור גרוס, פלפל שחור טחון, פפריקה אדומה ומלח
6. מכניסים את התפוחי אדמה, הבטטות והבצל לתנור
7. לאחר כ 30 דקות מוציאים את המגש ומועכים את התפוחי אדמה והבטטות
8. מוסיפים עליהם עוד קצת פפריקה אדומה, זיתים ירוקים ושחורים, תירס, גבינה צהובה ובולגרית (הכל בטוב טעם)
9. מכניסים שוב לתנור ל 5 דקות, מוציאים מועכים שוב את התוספות לתוך התפוחי אדמה והבטטות
10. מוציאים מהתנור לאחר 15 דקות ומגישים
11. ניתן להגיש עם רוטב שום או אלף האיים בצד
12. בתיאבון (: