אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל חומרי הקרפים בקערה גדולה, לאיחוד. אם יש זמן – אפשר להעביר לקירור של שעה במקרר לפני הטיגון.
משמנים מחבת בקוטר 22 (רק בקרפ הראשון) ושופכים חצי כוס מהבלילה מפזרים את הבלילה באופן אחיד על המחבת ומטנגנים מצד אחד, הופכים ואחרי דקה מורידים .. ככה עושים עם כל הקרפים רק לא משמנים בין לבין.
מצננים .
בנתיים מכינים את הקצפת:
מקציפים את כל החומרים ביחד עד לקצפת יציבה.. וזה הכל :)
ומרכיבים:
בתוך תבנית בקוטר 22 מניחים קרפ ועליו מורחים כף מהקצפת, ככה עושים עד שכל הקרפים נגמרים.. מקשטים קצת למעלה עם שוקולדים מה שתרצו ומעבירים למקרר לשלוש שעות ;)
אוכלים ונהנים מכל ביססס בתאבון :)