לרגל ט"ו באב, מתכון קל להכנה באדיבות חברת "דורות":
מאפה בצל אישי
הכנה בקלי קלות ומפנקים את עצמכם או את בני זוגם/בנות זוגן/משפחה במאפה טעים אישי.
מושלם להגיש בארוחה זוגית מפנקת לשניים, לצד סלט רענן.
מרכיבים (לכ-12 יחידות בתבנית שקעי מאפינס):
1 כוס חלב
2 ביצים L
2 קוביות בצל מטוגן "דורות"
1 כוס קמח לבן
1 כפית מלח
חופן גבעולי עירית קצוצים דק (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. מחממים מראש תנור ל-200 מעלות.
2. מערבבים את כל המצרכים יחד בקערה ומכניסים לתוך תבנית שקעי מאפינס משומנת קלות.
3. מכניסים בזהירות לתנור לאפייה למשך 15 דקות או עד השחמה.
4. מומלץ מאוד להגיש חם מיד בתום האפייה, לצד סלט רענן עם מטבל טעים או ממרח מפנק.
5. טבליות בצל קצוץ ומטוגן "דורות", בכשרות מהדרין.
מחיר מומלץ לצרכן: 8-12 ש"ח 80 גרם.
ניתן למצוא בחנויות המובחרות וברשתות השיווק ברחבי הארץ.
עריכה, סגנון ושכתוב: בקי אוסגי
מקור המתכון ותמונת מנת מאפה בצל אישי: יח"צ "דורות"