1. בקערת המיקסר שמים את השמן , הדבש, החלמונים , הקינמון והתה.
2. מפעילים על מהירות בנונית עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים את הקמח , אבקת אפייה והסודה לשתייה , תוך כדי שהמיקסר מופעל עד שמקבלים תערובת נפוחה ללא גושים.
4. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים והסוכר לקצץ יציב ונפוח.
5. את הבלילה הראשונה שופכים לקצף ומקפלים בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה.
6. משמנים תבנית, שופכים מהתערובת לתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל- 160 מעלות עד להזהבה.