1. בסיר קטן מחממים 1 כפית שמן מוסיפים ומטגנים 1 כוס אורז עד להזהבה קלה.
2. לאחר מכן מוסיפים שתי כוסות מים וחצי כפית מלח על אש גדולה עד לרתיחה.
3. מנמיכים את האש ומבשלים כ-15 דק'.
4. בסיר נוסף עם שפע מים רותחים מוסיפים את כוס העדשים ומבשלים חצי שעה או עד שהן רכות,
אבל עדיין שומרות על הצורה שלהן. ומסננים
5. במחבת נפרדת מוסיפים מעט שמן זית, בצל חתוך ושלוש שיני שום ומוסיפים את העדשים שכבר בושלו קודם לכן
וממשיכים בטיגון תוך ערבוב כ- 3 דקות נוספות.
6. מתבלים במלח ופלפל.