אופן הכנה פנקייקים:
בשלב הראשון נערבב את כל המצרכים בתוך קערה עד שנקבל תערובת אחידה וסמיכה.
לאחר שהבלילה שלנו מוכנה, נשמן מחבת ונחמם אותו טיפה.
כעת, נשפוך מעט מהבלילה, נשטח אותה על המחבת בצורות מעגליות של המחבת עד שיתקבל עלה דק על המחבת.
לאחר כמה שניות, נהפוך את הפנקייק לצד השני שלו לעוד כמה שניות.
אופן הכנה קצפת:
יוצקים את הקצפת לקערה, מוסיפים סוכר ומתחילים להקציף
במיקסר זמן ההקצפה כשלוש דקות. ידנית - תלוי בכח השרירים של המקציף.
הקצפת צריכה להגיע למירקם אוורירי ויציב, שלא נוזל מהמטרפה, אלא נשאר עליה, כשמרימים אותה.
אופן הכנת הציפוי:
ממיסים את השוקולד עם החלב, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
ליצירת העוגה ניצור שכבות של פנקייק מעליו קצפת וכך הלאה. לבסוף נצפה את הכול בציפוי השוקולד ונפזר אבקת סוכר