רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
עוגת גבינה ניו-יורק בסגנון מעט שונה
מתכון

עוגת גבינה ניו-יורק בסגנון מעט שונה

כ-180 דקות בינוני כשר חלבי

מצרכים למתכון

לקלתית

למלית הגבינה:

סירופ פירות יער

אופן ההכנה

עוגת גבינה אפוייה בסגנון ניו-יורק עם פירות יער

אופן ההכנה:
מערבלים את הקמח והחמאה בקערת מערבל עם וו גיטרה במהירות אטית עד קבלת פירורים.
מוסיפים את הסוכר, המלח והקקאו וממשיכים לערבל.
מוסיפים את הביצה, מגבירים את המהירות ומעבדים רק עד שנוצר בצק (נזהרים מעיבוד יתר, הוא עלול לפגוע במרקם הבצק). מאחדים את הבצק בידיים, מרדדים את הבצק ומצמידים לדפנות תבנית העוגה ולתחתית ולאחר מכן מעבירים למקרר לחצי שעה.
בנתיים מכינים את המלית גבינה,
מקציפים את הגבינת שמנת עם הסוכר כשתי דקות, מוסיפים את השמנת החמוצה ותמצית הוניל וממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם קצת קשה בלי גרגירי סוכר, 
מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הקצפה ולאחר מכן מוסיפים את הקמח והקונפלור .. התערובת קצת נוזלית וזה בסדר..
שופכים את המלית לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך שעה ורבע (יכול להיות טיפה יותר) העוגה תהיה קפיצית ומאוד גבוהה!! אל תדאגו ואל תתבאסו היא תרד לגובה המקורי שלה..
עוברים להכנת הסירופ:
בסיר קטן בלהבה נמוכה ממיסים את הסוכר עם המים והלימון .. לאחר מכן מוסיפים את הפירות יער ומבשלים רק עד להתחממות.. לא לרתיחה ושלא יתרכחו הפירות!! מי שרוצה זה הזמן להוסיף גלטין ולערבב היטב .. שופכים על העוגה ומכניסים לקירור לכמה שעות..

הערות:
לאחר האפייה העוגה לא הכי יפה ולכן אפשר לחתוך לה את הקצבות ולעצב אותה לפי טעמכם.. 
ממליץ לעשות עם סכין חורים כך שהסירופ יחדור לעוגה ויתן צבע אדום יפיפה!!
ובתאבון :)

 

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות