הוראות הכנה:
לבצק - לערבב שמרים עם הקמח, במערבל עם וו לישה להוסיף את כל החומרים וללוש עד שהבצק אחיד , להתפיח עד להכפלה.
מלית - פורסים דק את התפוחי עץ מערבבים עם הסוכר לימור וממרח תמרים.
אחרי שהבצק תפח, לחלק את הבצק לשנים , לרדד 2 עלים , להניח כף מלית במרווחים, לכסות עם העלה הבצק השני, לכסות לחתוך לריבועים( ניתן לעצב עם סכין או חותכן לפאי) , למרוח ביצה טרופה , לפזר מעל קצת סוכר עם קינמון.
להעביר לתנור שחומם מראש ל180-185 מעלות למשך כ 15 דקות.