1. להרתיח את הפסטה לפי הוראות יצרן.
2. במעבד מזון (או לקצץ היטב!) להכניס את העגבניות , שום , והפלפל החריף ולטחון למרקם חלק. .
3. לאחר מכן לשים במחבת 3 כפות שמן, 3 כפות רסק עגבניות ואת הרוטב עגבניות ולתבל במלח , פלפל שחור ומי שאוהב יכול להוסיף אורגנו. לבשל 10 דקות ולערבב מדיי פעם ..
4. בקערה לערבב את הגבינה הצהובה המגורדת , גבינת מוצרלה מגורדת והגבינה הבולגרית המפוררת..
5. לאחר שהרוטב התבשל לשים במגש שליש מכמות הפסטה ומעליה לשים שליש מכמות הרוטב ושליש מתערובת הגבינות - ולעשות כך סך הכל 3 פעמים . .
6. לכסות בנייר כסף ולהכניס לתחתית התנור על חום של 200 מעלות למשך 5 דקות ואז להעלות לאמצע התנור לעוד 20-25 דקות עד שהשכבה העליונה מקבלת צבע זהוב . .
7. 5 דקות לפני שמוציאים את הפסטה מהתנור לפזר עוד מעט מן הגבינות ..
להגיש חם לצד סלט ירקות ובתאבון :).