אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו בקערה גדולה בפולסים של 30 שניות..
מוסיפים לשוקולד את המייפל ואת הביתים אחת אחת ולערבב תוך כדי.
מוסיפים את השקדים ומערבבים עד לאיחוד..
מכניסים לאפייה למשך 15 דקות ומוציאים לצנן.
בנתיים מכינים את הקצפת..
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד למרקם רך, מוסיפים את השמנת והדבש ומקציפים עד לקצפת רכה ויציבה, מכניסים לשקית זילוף ושומרים עד להרכבת העוגה..
אני הוספתי בין השכבות דף דק של שוקולד מריר סתם ליצירת עוד שכבה ולהגדלת כמות הקצפת