במעבד מזון מכניסים את הקמח, אבקת אפייה, הסוכר והסוכר וניל ומעבדים כחצי דקה. מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים לתערובת פרורית.
מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה, והתפוזים ומעבדים.. תוך כדי הפעולה מוסיפים את השמן עד שנוצר כדור בצק.
מעבירים למשטח עבודה ולשים קצת ידנית .
הבצק צריך להיות רך מאד. אם יבש להוסיף עוד קצת שמן.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
לאחר מכן מחלקים ל 4 חתיכות, מקמחים משטח עבודה ומתחילים לרדד. בגלל שהבצק רך ומעט רטוב צריך להוסיף קמח עד שהרידוד נעים והבצק לא נדבק למשטח עבודה.
מרדדים הכי דק שאפשר, מורחים שכבת של ממרח תמרים, מתבלים בקינמון ואגוזי מלך קצוצים דק. מגלגלים מקצה לקצה.
ומניחים על מגש מכוסה בנייר אפייה כשהחיבור של הבצק פונה למגש.
עם סכין דקה וחלקה חורצים לעוגיות כמעט עד הסוף.
מאבקים באבקת סוכר ומכניסים לתנור במצב טורבו, על חום 170 מעלות, עד הזהבה. (כ 20 דקות).
לאחר צינון מפזרים אבקת סוכר מעל.