• נקציף יחד 3 ביצים עם הכוס סוכר.
• נוסיף את ה3/4 כוס שמן בצורה איטית, ונמשיך להקציף.
• לאחר מכן יש להוסיף את הכוס מיץ תפוזים , ואת הסוכר וניל.
• ניקח קערה נוספת ושים בתוכה כוס וחצי קמח, כוס וחצי סולת, אבקת אפייה, חופן צימוקים וחופן אגוזים קצוצים ונערבב הכל יחד.
• בשלב זה, יש לשלב בין 2 הקערות של החומרים היבשים לחומרים הנוזליים.
• ניקח תבנית 24 ונשמן אותה היטב, ליצוק את העוגה אל תוך התבנית לאחר ששימנו אותה, ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ45 דקות.
אופן ההכנה לסירופ:
• ניקח סיר קטן ונשים אותו על הגז, נשים בתוך הסיר כוס מים, כוס סוכר ומעט מיץ לימון.
• ניתן לו הרתחה של כ10 דקות, ולשפוך על העוגה.
* ניתן לעטר בקוקוס או ככל העולה על רוחכם.