הערה: אפשר לעשות כל כמות אבל לשמור על היחס של ביצה אחת על כל 5 מצות.
1. שוברים את המצות בקערה גדולה ומכסים במים- משרים 20 דקות לפחות.
2. כשהמצות מתרככות סוחטים מהם את המים היטב (חשוב) ושמים את העיסה שנותרה בקערה.
3. מוסיפים את הביצים והמלח ומערבבים היטב את התערובת.
4. יוצרים עיגולים בינוניים (קציצות בצורת אליפסה בערך בגודל של ביצה) ומטגנים במחבת בשמן חצי עמוק (3 ס״מ של שמן בערך).
5. מניחים את ה״קציצות״ במחבת ומשטחים מעט.
6. כשהצד התחתון משחים הופכים ומטגנים את הצד השני.
7. מתאים לאכול עם גבינות, חומוס, ממרח שוקולד ובעצם כל דבר..