1. מבשלים את היין על אש נמוכה ולאחר מכן מוסיפים את הפירות ותבלינים.
2. מבשלים עד שהפרי המיובש והיין הופכים לסירופ סמיך (כ- 15 דקות)
3. מוסיפים מלח לפי הטעם ומניחים בצד.
4. במעבד מזון, קוצצים את השקדים ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
5. מוסיפים תערובת פירות למעבד מזון וטוחנים עד שהפרי מתחיל להתמזג לתוך התערובת.
6. מעבירים את הפרי לקערה ומערבבים היטב עם שקדים.
7. מוסיפים את המיץ תפוזים.
8. מגישים בטמפרטורת החדר לארוחת ליל הסדר (: