אופן ההכנה:
• ניקח את הכנפיים, נבשל אותם במים רותחים - וננקה את העור מעליהם.
• נתבל את הכנפיים פלפל שחור, בהרט, ומלח .
• לאחר שתבלנו את הכנפיים שלנו, נטבול אותם בביצה עם מים וכורכום - ומיד אחר כך בפירורי זהב עם שומשום, אבקת מרק וקצח.
• נרפד תבנית בנייר אפייה, ונרסס תרסיס שמן, ומעל נניח את הכנפיים המצופות.
• על הכנפיים המצופות נרסס שוב תרסיס שמן, ואל התנור, על חום טורבו שחומם מראש ל190 מעלות. (ואז הופכים ומזהיבים שוב מהצד השני).
• בתיאבון !