לערבב עם כף: קמח, א. אפייה, ביצים, מים ומלח. העירבוב צריך להיות מהיר, על-מנת שלא יווצרו גושים בתערובת (ניתן לערבל גם במיקסר). לקחת כף מהתערובת ולשפוך על מחבת חמה מרוחה במעט שמן. כשנוצרות בועות בבצק, להפוך ולטגן את הצד השני כדקה.
המילוי:
לקצוץ בצל ולטגן. לבשל תפו"א קלופים וחתוכים, במים מלוחים - עד לריכוך. למעוך את תפו"א לפירה ולערבב עם הבצל המטוגן.
למלא את הבלינצ'ס בפירה - וממש לפני ההגשה לטגן אותם, כדי שיהיו קריספיים.