רוצה להעשיר את הידע הקולנרי שלך וללמוד דברים חדשים במטבח?

הצטרפו לניוזלטר שלנו עוד היום
בחינם והשארו מעודכנים

קטגוריות
סלט חצילים
מתכון

סלט חצילים

כ-120 דקות קל כשר פרווה

אופן ההכנה

סלט חצילים

לאפות חצילים - 200 מעלות, כ-40 דקות. לחכות שיתקררו, להוריד קליפה ולערבל במעבד מזון. לגרד עגבניות בפומפיה ולאדות אותן במחבת (ללא שמן) - עד שכל הנוזלים ייצאו. במחבת נוספת לטגן בצל עם מעט שמן. להוסיף למחבת (עם הבצל) את החצילים (שרוסקו במעבד המזון), את העגבניות המאודות ושום כתוש. להמליח לפי טעם, ולטגן כ-30 דקות על אש קטנה. בין לבין לערבב. לטיגון לא חייב להוסיף שמן, השמן של הבצל המטוגן מספיק. במידה והתערובת נהיית יבשה בעת הטיגון, ניתן להוסיף טיפה שמן.

ניסית את המתכון? איך יצא?
(0.0) | 0 הצבעות
עדיין מנהלים קניות עם פתקים? הגיע הזמן להתקדם...
לחצו כאן למידע נוסף
אהבתם? שתפו את המתכון

גולש יקר, עליך להיות מחובר על מנת להוסיף תגובות
עדיין לא נוספו תגובות, לא תהיו הראשונים להגיב?
מתכונים שבטח יעניינו אותך
הוסף שניות 00 הורד שניות
:
הוסף דקות 00 הורד דקות
:
הוסף שעות 00 הורד שעות