הכנת הפנקייקים:
מערבבים את כל הרכיבים (קמח, א. אפייה, ביצה, סוכר, שמן ומים) עד לקבלת בלילה חלקה (לא חייב לערבב במיקסר, אך העירבוב צריך להיות מהיר כדי שלא יווצרו גושים). יוצקים מהבלילה למחבת משומנת וחמה בעזרת מצקת מרק. כאשר מופיעות בועות קטנות בחלק העליון הופכים למשך דקה נוספת, ומוציאים לצלחת.
הכנת הקרם:
להקציף במיקסר שמנת חמוצה וסילאן. להוסיף אגוזי מלך טחונים ולערבב.
הרכבת העוגה:
למרוח קרם על הפנקייק. מעליו להניח פנקייק נוסף, מעליו קרם ושוב פנקייק וכן הלאה. לבסוף לזלף סילאן ולעטר בזרעי צ'יה.
את העוגה להכניס לכ-30 דקות למקרר, להתייצבות.