1. בקערה גדולה, מקציפים ביחד את הקמח, עמילן תירס, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח וסוכר. יוצרים גומה במרכז החומרים היבשים ומוסיפים חמאה, ביצים ותמצית וניל.
2. מקציפים את החומרים יבשים עד לקבלת תערובת אחידה, ולאחר מכן מקציפים את כל החומרים יחד. מקציפים במרץ עד שהבלילה נהיית חלקה. מקציפים חמאה מומסת עד שזה כבר שולב לחלוטין.
3. מניחים את הבלילה בצד לנוח במשך 15 דקות.
4. מחממים את המתקן של הוופל בלגי. מרססים טיפה שמן על מנת שהבלילה לא תידבק למכשיר.
5. יוצקים 3/4 - 1 כוס מהבלילה על המכשיר. הופל נהיה מוכן רק כאשר הוא נהיה מוזהב ופריך משני הצדדים.
6. מגישים מיד עם שוקולד נוטלה או מייפל :)