שמים בקערה 150 מ"ל (כוס חד פעמי לשתיה קרה) חלב פושר לא קר מידי , מוסיפים 1 וחצי כפית שמרים , כף סוכר, כף גדושה שמנת חמוצה, 1 ביצה ו-50 גרם חמאה מומסת . מערבבים היטב עם מטרפה שהכל יתערבב יחד.
מוסיפים 380 גרם (שזה 4 כוסות בכוס חד פעמי לשתיה קרה) קמח לבן , וחצי כפית מלח .
ללוש היטב את הבצק ולהניח להתפחה עד שעה.
אחרי ההתפחה יוצרים כדורים מסדרים בתבנית ברווחים קטנים , מניחים ל10 דקות בצד
מערבבים חצי כוס שמן זית עם שום כתוש , מלח, פטרוזיליה קצוצה ומפזרים על כדורי הבצק בתבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שמזהיב ומוכן מבפנים ,להוציא מהתנור.
לאחר האפייה להמיס מעט חמאה ולמרוח על הלחם.