בקערה מנפים את הקמח ואבקת אפייה.
בקערה נוספת מערבבים את הביצים, חלב תמצית וניל ,חמאה והסוכר.
שופכים את הקמח ואבקת האפייה לקערה הנוזלים ובוחשים עד הטעמה.
לא לערבב מעבר לזה.
במחבת גדולה, מעל אש בינונית, מניחים רינגים עגולים, משמנים עם ספריי שמן ושופכים פנימה את הפנקייק לגובה סמ.
ברגע שנוצרות בועות , מסירים את הרינג והופכים לעוד מס שניות.
קרמול בננות:
במחבת שופכים כף סוכר בפיזור אחיד וברגע שהסוכר משנה צבעו מכניסים את הבננות ומטגנים כדקה.
חותכים תותים טריים.
מניחים פנקייק, מעליו שכבת בננות, מעליה עוד פנקייק, מסדרים תותים, שופכים מייפל ומאבקים באבקת סוכר.