לתחתית והפירורים:
מחממים תנור ל180 מעלות,מעבדים 1 וחצי כוסות קמח תופח , 1/4 כוס סוכר והחמאה לתערובת פירורים , מוסיפים את החלמונים (הצהוב) וממשיכים לעבד עד שהכל מתערבב יחד היטב (אם הבצק ממש פירורי יש להוסיף מעט מים חמימים) מהדקים 2/3 מהבצק לתחתית התבנית העגולה מרופדת בנייר אפייה , את היתר מהדקים לעובי דק על תבנית גדולה עם נייר אפייה.
אופים את 2 התבניות עד שהבצק מזהיב, בערך רבע שעה. מצננים לגמרי.
את החלק שהידקנו על התבנית הגדולה לפורר לפירורים.
למלית הגבינה:
מקציפים את השמנת המתוקה עם חצי כוס סוכר והפודינג וניל עד שמתקבלת קצפת יציבה, מקפלים פנימה את הגבינות והשמנת החמוצה.
מוסיפים לתערובת כפית אבקת סוכר.
יוצקים את התערובת מעל התחתית האפויה.
מפזרים מעל את הפירורים ומעבירים למקרר להתייצבות.