מנפים את הקמח, מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל, מערבבים לזה מוסיפים את השמן, ביצים, חלב ותמצית הוניל, מערבבים עד שיש עיסה אחידה, ניתן לערבב במיקסר או ידנית.
במחבת מחממים מעט שמן או תרסיס שמן, על מנת שהפנקייקים יצאו שמנמנים השתמשתי ברינג, ניתן להשתמש בכל גודל שתרצו, ממלאים רבע מהרינג (אל תשכחו הקמח בפנים תופח), כשמתחילות לעלות בועות מוציאים את הרינג -בזהירות הוא לוהט והופכים את הפנקייק וכך עם כל פנקייק.
מבחינת הטעמים על הפנקייקים תתפרעו אני שמתי רוטב שוקולד, מייפל, בננות חתוכות וחמאת בוטנים -הכי מושחת שיש.
בתאבון! (: