לפרנצ' טוסט
מערבבים הכל וטובלים את החלה משני צידיה ומטגנים דקה מכל צד.
ממרח תרד וריקוטה פרסקה
במחבת גדולה, שמים מעט שמן זית ומוסיפים את התרד ומערבבים עד שהתרד מתרכך.
סוחטים מנוזלים מיותרים ומערבבים עם 3 כפות ריקוטה פרסקה
ביצה עלומה
בסיר בינוני ממלאים מים, 2 כפות חומץ וכפית מלח. מביאים לרתיחה עדינה! (חשוב אחרת הביצה תתפרק).
שוברים את הביצה לקערית קטנה
ושופכים אותה בעדינות לסיר. תוך כ 3 דקות הביצה תתגבש.
מוצאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג לספיגת מים עודפים.
רוטב הולנדייז- ל 4 מנות
יש כמה שיטות להכנת רוטב הולנדייז
בחרתי בשיטה הפשוטה.
במיקרו ממיסים את החמאה כדקה לנוזל חם.
בקערה של הבלנדר שמים חלמון וכפית לימון, וטוחנים בקצב אחיד תוך כדי זילוף החמאה בקצב איטי כדי שמרקים התאחדט למרקם קטיפתי.
מתבלים. זהו. דקה עבודה.
לאחר מכן בונים בשכבות את המנה- פרנצ׳ טוסט מעליו ממרח תרד, מעל ביצה עלומה ומעל את הרוטב הולנדייז
בתאבון