חותכים את הבצל לרצועות.
ממיסים את החמאה בסיר עם תחתית עבה בחום בינוני ומכסים את הסיר ל 10 דקות.
מערבבים, משאירים את הסיר פתוח, מוסיפים את הטימין ועלי הדפנה וקורט מלח גס ומערבבים מדי פעם עם כף עץ תוך גירוד התחתית עד שהבצל משחים ומתקרמל.
מוסיפים את היין ומצמצמים כ 5 דקות.
מוסיפים 2 ליטר מים (או ציר ירקות) מביאים לרתיחה.
מתבלים ומתקנים טעמים.
בקערה נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם חצי כוס מים. שופכים למרק ומערבבים עד שהמרק מסמיך מעט.
במקביל, פורסים חלה לריבועים (כשמורידים את החלק הקשה), מזלפים מעט שמן זית, ומפזרים מעל פרמז'ן.
מכניסים לתנור שחומם מראש למצב גריל ל 200 מעלות עד שהפרמז'ן נמס.
מוזגים לצלחת, מפזרים חופן פרמז'ן מגורד ומעל את החלה.