מי שרוצה להכין ניוקי קל ומושלם בבית, הנה מתכון מנצח לניוקי ביתי
מטגנים בצל קצוץ על מחבת.
מוסיפים פטריות חתוכות טריות (אפשרי גם משימורים) וחצי כפית שום כתוש.
לתבל במלח ופלפל שחור ולאחר ערבוב קל להוסיף פטרוזיליה קצוצה.
בסיר נפרד עם מים רותחים מבשלים ניוקי תפוחי אדמה
למשך 3 דקות עד אשר הם צפים.
מעבירים את הניוקי המסונן לתוך המחבת עם הרוטב, מערבבים וטורפים - יוצא מעדן.
בתאבון :)
מי שרוצה קינוח מושלם הנה פנקייק ללא גלוטן