בקערה (אין צורך במיקסר) אחת עם מטרפה מוזגים את המים, חלב, סוכר, תמצית וניל שמן מלח ולבסוף את הביצים, טורפים את הבלילה מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לאיחוד חומרים.
הגענו לשלב הכי חשוב, אז לא להתעצל (;
יש לסנן את הבלילה כך שכל גושי הקמח יתפרקו ויתמזגו עם הנוזלים.
לתת למסה לנוח במקרר לפחות חצי שעה.
לחמם מחבת, למזוג מעט שמן ובעזרת מפית נייר יש לשמן את כל המחבת.
למזוג בעזרת מצקת בינונית על המחבת כך שכל הבלילה תכסה את המחבת, חשוב שהשכבה תהייה דקה (בקרפ השני שלישי כבר תבינו את הכמויות).
להרים עם סכין את השוליים לוודא שהזהיב מלמטה להפוך למס' שניות ו...זהו :)
לבריאות ובתיאבון!