מתחילים עם התחתית:
ממיסים את השוקולד הלבן עם החמאה על בן מרי ומקררים קצת,
בנתיים מקציפים את הביצים והסוכר עד לתערובת טפוחה ובהירה,
מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים עוד קצת ואז מקפלים את הקמח ואבקת האפייה לתערובת , מעבירים לתבנית 24 ואופים ב 180 מעלות ל 30 דקות.
מקררים לטמפ החדר ובנתיים מכינים את המוס.
למוס:
מרתיחים חצי מיכל של שמנת מתוקה ושופכים אותה על השוקולד הלבן ומערבבים עד שהוא נמס, מעבירים למקרר לשעה.
אפשר בנתיים כבר להכין את הגלטין: מערבבים את הגלטין עם המים מערבבים ומניחים אותו בצד מינימום 20 דקות
לאחר מכן מקציפים את השמנת המתוקה שנשארה עם השוקולד הלבן עד לקצפת רכה ויציבה, אחר כך ממיסים את הגלטין כמה שניות במיקרו ומערבבים אותו עם הגבינה הלבנה על מנת שיקשר לתערובת,
מוסיפים את הגבינה הלבנה עם הגלטין ואת המסקרפונה וממשיכים להקציף עד לתערובת יציבה..
מרכיבים ומקשטים:
על הבראוניז המוכן משטחים רבע מכמות המוס,
חותכים תותים לחצאים ושמים בדפנות,
ובעזרת שקית זילוף ממלאים את התבנית בשאר תערובת המוס בזהירות לא להזיז את התותים.
ולקישוט אפשר כל דבר שתרצו אני השתמשתי הקצפת לזילוף ופירות יער ותותים.