חולטים את הברוקולי במים רותחים 3 דקות ומוציאים למי קרח לעצירת הבישול.
חותכים את הגזרים לחצאים, את הבצל לשמיניות (את השאלוט לחצאים) מושחים בשמן זית ומלח וצולים בתנור בחום של 200 מעלות לחצי שעה.
אחכ חותכים את הגזר לחתיכות קטנות יותר.
בתנור בחום של 200 מעלות
מכניסים את כל הירקות לקערה מתבלים בטימין, מלח, פלפל ושמן זית.
את הפילטים מתבלים במלח ופלפל.
פותחים 4 ניירות אפייה. במרכז כל נייר מניחים:
2 פילטים על הצד של העור, מגוון ירקות,פרוסות שום, טימין ו 2 כפות יין לבן וסוגרים את הקצוות הרמטית.
מכניסים לתנור ל20 דקות בחום 200 מעלות.
מגישים עם לימון.
הדג יוצא עסיסי ברמות אחרות.
מומלץ מאד!!