לטרוף את הסוכרים והחמאה, להוסיף את החלמון ולטרוף שוב. להוסיף את הקמח וללוש לבצק. לשטח בתבנית על נייר אפייה, לחורר את הבצק ולאפות 11 דקות בחום 160.
לערבב את השמנות והגבינות בעזרת מטרפה ידנית להוסיף גרגירים ממקל וניל.
להוסיף 2 סוכר וניל. לערבב.
להוסיף 4 חלמונים אחד אחרי השני.
להוסיף 5 כפות קמח מנופה בשתי פעמים
להוסיף 100 מל שמנת מתוקה
וגרידות תפוז ולימון (אופציונלי).
לערבב.
להקציף 5 חלבונים עם כוס ורבע סוכר.
בהתחלה להקציף כדקה בלי סוכר ואז עוד 5 דקות כשמוסיפים את הסוכר לאט לאט.
המרקם צריך להיות קשיח אך לא מדי כדי שנוכל לקפל את המרנג (קצף הביצים) לתוך מלית הגבינות.
טורפים שליש מהקציפת ביצים לתוך תערובת הגבינות ואז מקפלים את השאר. משתדלים לעשות זאת בעדינות כדי להמנע מכניסת אוויר.
אופים 8 דקות בדיוק! בחום 210 מעלות (עד שהחלק העליון של העוגה מתחיל לקבל צבע אפוי. בהמשך האפייה העוגה תמשיך להשחים)
ואז מורידים ל 130 מעלות לעוד 45 דקות.
בסוף האפייה מכניסים מקל בין דלת התנור לתנור ומשאירים כשעה בפנים.
מחכים שהעוגה תתקרר (לפחות שעה בטמפרטורת החדר) ואז להעביר למקרר ללילה שלם.
טיפים
לפני הכנסת התבנית לתנור, להכניס תבנית עם מים רותחים כדי למנוע סדקים בעוגה.
את הדפנות העוגה מרפדים בנייר אפייה כדי שהעוגה לא תדבק ותוכל להתרומם.
את דפנות העוגה החיצוניות לעטוף בעיתון רטוב כדי שהדפנות יצאו בהירות.
לגרסה מושחתת להחליף את הגבינה 5% ל 30%
לגרסה דיאטתית להחליף את השמנת לגבינה 5%