מטגנים את הבצל כשתי דקות ומוסיפים את הגזר והסלרי מטגנים עד שמתרככים. מוסיפים את השום ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את היין. אחרי דקה מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מעט מים ואת התיבול.
מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה.
כדורי הבשר
לשים הכל ומכדררים לכדורים.
מנילים על מגש מקומח ומעל מפזרים עוד מעט קמח. המטרה ליצור עטיפה דקה של קמח כדי שתסגור את הכדור בטיגון.
מטגנים במחבת עם שמן זית. צורבים אך לא מבשלים עד הסוף.
להעביר לסיר ולבשל על חום נמוך עוד רבע שעה.
להגיש על פסטה או אורז לבן.