מקציפים את החלבונים עם המיץ לימון עד לקצף לבן ואז מוסיפים כף סוכר כל 5 שניות.
מקציפים כ 8 דקות עד שהקצף נוקשה וכשמרימים את המקצף נותר שפיץ.
מוסיפים את התמצית וניל ומערבבים עוד חצי דקה.
מעבירים לשק זילוף ומזלפים בתנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום 90-100 מעלות בין שעה לשעתיים.
שעה למרקם רך יותר שעתיים למרקם פריך ונוקשה.
אופן הכנת הקציפת מסקרפונה
מקציפים תחילה את המסקרפונה. לאחר שהתרכך מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים עד לקציפה יציבה.
חול אוראו- פשוט טוחנים אוראו.
רוטב פטל:
בקלחת שמים כוס פטל קפוא, חצי כוס מים, 4 כפות סוכר וכף מיץ לימון ומבשלים על אש בינונית עד שמתרכך.
מסננים ומצננים.
מצלחתים
מפזרים חול אוראו, ערמות של קציפת מסקרפונה, נשיקות מרנג, תותים טריים ורוטב פטל.