קינוח תמרים מושלם !
מרוקנים את הגרעינים מהתמרים ומכניסים שקד בכל תמר וסוגרים היטב מכניסים למקפיא. בטוחן שמים שיבולת שועל, חמאת בוטנים וסירופ מייפל טוחנים את הכל במשך דקה וחצי עד שהופך לפירורים דקים מאוד מוסיפים כף מים פושרים וטוחנים שוב עד שמתקבל בצק פירורים לא דביק מידי. אם הבלילה יצאה דביקה מידי אפשר להוסיף עוד שיבולת שועל.
מוציאים את התמרים מהמקפיא ומכסים את התמרים עם הבצק. מחזירים למקפיא וממיסים שוקולד מריר. טובלים את הממתק בשוקולד ומיד לאחר מכן מפזרים שקדים טחונים מעל. שומרים במקרר.
בתיאבון (: