לחמם תנור ל – 80 מעלות
מניחים בקערה את החלבונים והסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס ברובו מעל סיר עם מים חמים.(בן מארי)
מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה כ – 10 דקות עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
מוסיפים טיפה של צבע מאכל חום
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול.
מכניסים לתנור לשעתיים בערך.
מוציאים ומקררים .מזלפים רויאל אייסינג אדום מעל
ריכזנו לכם עמוד עם כל הסופגניות הדונאטס ומה שבינהם
ובעמוד הבא תמצאו את כל המתכונים לחנוכה!